Aandelen kopen

CoopStroom investeert in hernieuwbare energie door het installeren en uitbaten van zonnepaneelinstallaties voor organisaties, lokale besturen, verenigingen, scholen en bedrijven. Via jouw aankoop van aandelen bij CoopStroom investeer je mee in groene energie en ben je als aandeelhouder mede-eigenaar van de installaties.

Je kan Coopstroom aandelen aankopen als projectpartner, maar ook als particulier en zo meegenieten van de opbrengst van onze projecten door de uitbetaling van een jaarlijks dividend, indien de winst het toelaat.

Meer weten? Bekijk hier alle info over het aankopen, verkopen of schenken van aandelen: 
Informatie CoopStroom aandelen.pdf

CoopStroom laat je investeren in groene energie

Concrete informatie over onze aandelen

 

  • Je hoeft geen in- of uitstapkosten te betalen. Pas na vijf jaar aandeelhouder te zijn geweest, kan je je aandeel terug laten uitbetalen. Na deze termijn kan je ten allen tijde uitstappen.
  • De aandelen zijn niet beursgenoteerd en blijven dus hun waarde behouden. Investeren in aandelen is evenwel niet vrij van risico.
  • Elke aandeelhouder is slechts financieel aansprakelijk voor het maximum van haar/zijn totale inbreng in de coƶperatie.
  • Jaarlijks wordt op de Algemene Vergadering de waarde van het dividend bepaald waar ook jij inspraak op hebt.
  • De roerende voorheffing wordt in mindering gebracht van het dividend, bij uitbetaling. Eventuele vrijstelling van onroerende voorheffing dient via de belastingaangifte verrekend te worden.
  • Er is geen minimumleeftijd voor het aankopen van aandelen.
  • Elke aandeelhouder heeft 1 stem in de algemene vergadering ongeacht het aantal aandelen die zij/hij bezit. Er is geen meerderheidsaandeelhouder of private eigenaar.

       Meer weten? Bekijk hier alle info over onze aandelen: 
        Informatie CoopStroom aandelen.pdf

Realisaties

Zonnepanelen Sint-Lodewijkscollege GD6
Brugge Christus Koning
Zonnepanelen Sint-Lodewijkscollege GD6
Zonnepanelen Guido Gezelleschool
Brugge Assebroek
Zonnepanelen Guido Gezelleschool