Alle nieuws

Nu ook laadpalen bij bedrijven Joxx en Verimpex in Brugge
11/03/2022

CoopStroom zorgt zowel bij Joxx als Verimpex op het bedrijventerrein Monnikenwerve in Brugge voor de plaatsing van laadpalen en dat in samenwerking met de vereniging van Brugse Ondernemers Brugge Geeft Energie (BGE). Bij Joxx zullen er drie dubbele laadpalen komen, wat betekent dat er in totaal 6 elektrische (deel)wagens tegelijkertijd kunnen laden. Bij Verimpex komt er één snellaadpaal. 

Lees meer
PB - Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC) kleurt groen dankzij burgercoöperaties Beauvent en CoopStroom: Bruggelingen kunnen investeren in zonneprojecten
01/02/2022

Burgercoöperaties Beauvent en CoopStroom werken samen met Stad Brugge om het nieuwe BMCC te verduurzamen met zonnepanelen en laadpalen. Bruggelingen kunnen mee investeren in zonneprojecten.

Lees meer
Vanaf 4 januari nieuwe tarieven voor autodelen
29/12/2021

CoopStroom heeft zijn autodeeltarieven herbekeken. De nieuwe tarieven zijn vooral transparanter en eenvoudiger. Weg dus met de credits; CoopStroom rekent vanaf 4 januari in euro’s! 

Lees meer
Offshore windturbines
15/12/2021

Via de oprichting offshore CV krijg je als burger de kans om mee te participeren in offshore windprojecten. CoopStroom heeft deelgenomen aan de REScoop United Offshore en zal mee in dit project stappen met een duidelijk ambitieniveau van 10 miljoen € in te brengen burgerkapitaal.

Lees meer
Samenwerking Klimaan - Share4Mobility - IGEMO
15/12/2021

CoopStroom en Klimaan bundelen de krachten om in de regio Rivierenland autodelen op de kaart te zetten en zo te groeien op het vlak van elektrische deelmobiliteit. Dit doen ze samen met Share4Mobility en IGEMO. Binnenkort komen er al 4 nieuwe elektrische deelauto’s bij. Meer nieuws daarover volgt !

Lees meer
Laadpalen Magdalena en Sint-Kruis
15/12/2021

Zowel aan de kerk van Sint-Kruis als ter hoogte van de Magdalenazaal komt er een laadpaal bij van CoopStroom. Op die manier kunnen we met de Bruggelingen zelf investeren in de uitbreiding van laadpalen. Aangezien de laadpalen ook meer en meer gebruikt worden door andere EV rijders, zorgen we zo dat de laadcapaciteit verhoogt en er meer mogelijkheden zijn om onze elektrische deelwagens op te laden.

Lees meer