Alle nieuws

Stad Eeklo geeft startschot voor elektrisch autodelen
20/11/2020

In november 2020 huldigde stad Eeklo zijn eerste volledig elektrische deelwagen in. De Nissan Leaf van burgercoöperatie CoopStroom zal enerzijds gebruikt worden door medewerkers van de stad maar ook beschikbaar zijn voor iedere inwoner die coöperant wordt van CoopStroom.

Lees meer
ACTIE: Teken onze engagementspeiling en krijg 25 euro rijtegoed cadeau
19/11/2020

CoopStroom is op zoek naar geïnteresseerde Bruggelingen uit het Sint-Gilliskwartier die zich willen engageren voor autodelen.

Lees meer
WEDSTRIJD: De namen voor de Brugse deelwagens zijn gekozen!
18/11/2020

De stemmen in onze Brugse namen-wedstrijd zijn geteld en de winnaars zijn bekend! Zes creatievelingen krijgen één maand gratis autodelen én natuurlijk de eer om een door hen gekozen naam op een deelwagen te zien staan!

Lees meer
BLOG: Is autodelen niet ingewikkeld?
12/11/2020

Elke week beantwoorden wij actuele vragen over ons deelwagensysteem. Deze week luidt de vraag: “Is autodelen niet ingewikkeld?”

Lees meer
BLOG: Is autodelen enkel voor mensen zonder eigen auto?
04/11/2020

Elke week beantwoorden wij actuele vragen over ons deelwagensysteem. Deze week luidt de vraag: “Is autodelen enkel voor mensen zonder eigen auto?”

Lees meer
WEDSTRIJD: Stem mee voor de namen van de Brugse deelwagens!
02/11/2020

De inzendingen zijn gesloten en de namen zijn binnen! Nu kan je stemmen op de namen die je het beste vindt. De bedenkers van de winnende namen krijgen één maand gratis autodelen via ons grootste abonnement (t.w.v. 150 euro)!

Lees meer