Alle nieuws

Binnenkort eenvoudigere tarieven voor autodelen
02/11/2021

CoopStroom heeft zijn autodeeltarieven herbekeken. Vanaf 1 januari 2022 zullen we de prijs voor het gebruik van de deelwagens anders berekenen. De nieuwe tarieven moeten vooral transparanter en eenvoudiger zijn. Weg dus met de credits; vanaf volgend jaar rekent CoopStroom in euro’s! 

Lees meer
Nieuwe zonnepaneelinstallatie in Torhout
24/09/2021

CoopStroom heeft deze week een nieuwe zonnepaneelinstallatie geplaatst op het dak van kinderboerderij d’Oude Smelterij in Torhout. De installatie zal het equivalent produceren van het verbruik van 6 gezinnen. 

Lees meer
VIDEO: Demeyere Cars is trotse partner van CoopStroom Autodelen
23/09/2021

Demeyere Cars, concessiehouder voor Nissan en Renault in Brugge en Knokke-Heist, leverde al heel wat elektrische auto's aan CoopStroom Autodelen. In deze video licht zaakvoerder Kris Demeyere hun visie op mobiliteit toe. 

Lees meer
Stad Brugge benoemt CoopStroom tot Duurzame Held 2021
20/09/2021

In het kader van de Week van de Duurzame Gemeente heeft Stad Brugge vijf organisaties benoemd tot Duurzame Helden van het jaar 2021. CoopStroom heeft daarbij de award in ontvangst mogen nemen voor de categorie ‘Planet’. 

Lees meer
Roeselare krijgt drie CoopStroom-deelwagens
16/09/2021

Deze week werden in Roeselare drie nieuwe deelwagens van CoopStroom ingehuldigd. De volledig elektrische Hyundai Kona, Nissan E-NV200 Evalia en Renault Zoe komen op twee verschillende locaties in de stad te staan.

Lees meer
Deze auto's rijden mee in de W-Festival-shuttle
12/08/2021

CoopStroom voorziet als trotse partner een duurzame shuttledienst op het W-Festival in Oostende. Hierdoor zullen 10 deelwagens tussen 24 en 30 augustus even niet beschikbaar zijn voor coöperanten. Hieronder vind je welke auto's, zodat je gemakkelijk een beschikbare wagen kunt vinden!

Lees meer