Alle nieuws

CoopStroom wordt partner W-Festival
03/05/2021

CoopStroom gaat een partnership aan met W-Festival, een muziekfestival dat in Oostende zal plaatsvinden! CoopStroom zal zijn elektrische deelwagens ter beschikking stellen voor de shuttledienst van het muziekfestival. 

Lees meer
Autobedrijf Decleir stelt deelwagens Torhout voor
29/04/2021

Autobedrijf Decleir uit Torhout draagt milieubewuste mobiliteit een warm hart toe. Deze Renault-concessie leverde onder andere de drie elektrische CoopStroom-deelwagens die in Torhout staan. We laten hen zelf aan het woord in deze video. 

Lees meer
Voordelig met de deelwagen op reis
31/03/2021

Gebruikers van CoopStroom-autodelen kunnen vanaf nu profiteren van de reisformule: je gebruikt de deelwagen voor 7 dagen op rij en krijgt er maar 4 aangerekend!

Lees meer
Update CoopStroom-app: dit betekenen de icoontjes
12/03/2021

De CoopStroom-app kreeg recent een kleine update. Naast de mogelijkheid om Partago-auto’s te reserveren zijn er ook nieuwe icoontjes in de app. Dit zijn hun betekenissen. 

Lees meer
GETUIGENIS: CoopStroom-gebruiker Aldo over autodelen
05/03/2021

Alternatieve mobiliteit wint aan terrein. In 2020 werden er minder nieuwe auto’s aangekocht terwijl steeds meer automobilisten kiezen voor autodelen. CoopStroom-gebruiker Aldo uit Oostkamp vertelt over zijn ervaringen met autodelen. 

Lees meer
CoopStroom en Partago starten roaming-overeenkomst
01/03/2021

Coöperatieve autodeelaanbieders Partago en CoopStroom stellen vanaf 1 maart 2021 hun vloot open voor elkaars gebruikers. Deze roaming-overeenkomst is deel van een bredere samenwerking waarbij beide aanbieders autodelen voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk willen maken. 

Lees meer