Alle nieuws

Roeselare krijgt drie CoopStroom-deelwagens
16/09/2021

Deze week werden in Roeselare drie nieuwe deelwagens van CoopStroom ingehuldigd. De volledig elektrische Hyundai Kona, Nissan E-NV200 Evalia en Renault Zoe komen op twee verschillende locaties in de stad te staan.

Lees meer
Deze auto's rijden mee in de W-Festival-shuttle
12/08/2021

CoopStroom voorziet als trotse partner een duurzame shuttledienst op het W-Festival in Oostende. Hierdoor zullen 10 deelwagens tussen 24 en 30 augustus even niet beschikbaar zijn voor coöperanten. Hieronder vind je welke auto's, zodat je gemakkelijk een beschikbare wagen kunt vinden!

Lees meer
Win de laatste W-Festival-tickets met CoopStroom
Koop rijtegoed en maak kans op een duoticket!
02/08/2021

W-Fest komt eraan; hét festival voor jaren '80-muziek in Oostende. CoopStroom-coöperanten de ingeschreven zijn voor het deelwagensysteem maken kans op een duoticket voor dit festival. 

Lees meer
Lekker Van Hier bezorgt duurzaam met CoopStroom
27/07/2021

Voedselverdeler Lekker Van Hier uit Brugge staat sinds 2020 voor duurzame, lokale producten. Om deze voeding ook op een milieubewuste manier op zijn bestemming te krijgen rekenen ze op de elektrische bestelwagens van CoopStroom. 

Lees meer
Gebruik de deelwagen in Wingene zonder instapkosten
Schrijf je nu gratis in!
14/07/2021

Ben je een inwoner van Wingene? Heb je maar af en toe een auto of geregeld eens een bestelwagen nodig? Dan kan je nu beginnen aan elektrisch autodelen met CoopStroom zonder instapkosten!

Lees meer
De CoopStroom-app zit in een nieuw jasje!
22/06/2021

Je hebt het misschien al opgemerkt: er vond een grondige update van de CoopStroom-app plaats! De functies blijven dezelfde als voordien, maar ons platform zit in een moderner jasje met een nieuwe, duidelijke kaart en een helder design.

Lees meer