Alle nieuws

Verslag van de algemene vergadering 2022
17/06/2022

Zaterdag 4 juni vond de algemene vergadering van CoopStroom plaats. We waren blij onze coöperanten nog eens fysiek te kunnen ontvangen in het wijkcentrum Xaverianen. Een plaats waar we met CoopStroom hebben kunnen zorgen voor laadpalen in de ondergrondse parking. Er waren in totaal 36 coöperanten aanwezig. 

Lees meer
Jaarverslag 2021 
30/05/2022

Op zaterdag 4 juni vindt onze Algemene Vergadering plaats. We lichten er onze acties en resultaten toe. Alle coöperanten zijn van harte uitgenodigd. De vergadering zal plaatsvinden in de polyvalente zaal in het Xaverianencomplex vanaf 10u tot 12u. Hier vinden jullie alvast het Jaarverslag van 2021.

CoopStroom Jaarverslag 2021.pdf

 

Lees meer
PB - Pleegzorg West-Vlaanderen deelt elektrische dienstwagens met burgers dankzij samenwerking met CoopStroom en de provincie
19/05/2022

Een unieke samenwerking tussen Pleegzorg West-Vlaanderen, burgercoöperatie CoopStroom en Provincie West-Vlaanderen maakt dat de dienstwagens van Pleegzorg West-Vlaanderen niet alleen elektrisch zijn, maar ook gedeeld worden met de burger via het autodeelsysteem van burgercoöperatie CoopStroom. 

Lees meer
Nu ook laadpalen bij bedrijven Joxx en Verimpex in Brugge
11/03/2022

CoopStroom zorgt zowel bij Joxx als Verimpex op het bedrijventerrein Monnikenwerve in Brugge voor de plaatsing van laadpalen en dat in samenwerking met de vereniging van Brugse Ondernemers Brugge Geeft Energie (BGE). Bij Joxx zullen er drie dubbele laadpalen komen, wat betekent dat er in totaal 6 elektrische (deel)wagens tegelijkertijd kunnen laden. Bij Verimpex komt er één snellaadpaal. 

Lees meer
PB - Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC) kleurt groen dankzij burgercoöperaties Beauvent en CoopStroom: Bruggelingen kunnen investeren in zonneprojecten
01/02/2022

Burgercoöperaties Beauvent en CoopStroom werken samen met Stad Brugge om het nieuwe BMCC te verduurzamen met zonnepanelen en laadpalen. Bruggelingen kunnen mee investeren in zonneprojecten.

Lees meer
Vanaf 4 januari nieuwe tarieven voor autodelen
29/12/2021

CoopStroom heeft zijn autodeeltarieven herbekeken. De nieuwe tarieven zijn vooral transparanter en eenvoudiger. Weg dus met de credits; CoopStroom rekent vanaf 4 januari in euro’s! 

Lees meer