Alle nieuws

Algemene Vergadering 2021
Link naar inschrijving en info kandidaat bestuurders.
10/04/2021

Beste aandeelhouder,

Mocht u onze nieuwsbrief over de Algemene Vergadering niet ontvangen hebben kan u die via onderstaande link inlezen.

U vind hier de informatie over de agenda, de jaarcijfers, inschrijving tot digitale vergadering en een voorstelling van de kandidaat bestuurders.

 

Met coöperatieve groet,

 

Het CoopStroom Bestuur.

Lees meer
Voordelig met de deelwagen op reis
31/03/2021

Gebruikers van CoopStroom-autodelen kunnen vanaf nu profiteren van de reisformule: je gebruikt de deelwagen voor 7 dagen op rij en krijgt er maar 4 aangerekend!

Lees meer
Update CoopStroom-app: dit betekenen de icoontjes
12/03/2021

De CoopStroom-app kreeg recent een kleine update. Naast de mogelijkheid om Partago-auto’s te reserveren zijn er ook nieuwe icoontjes in de app. Dit zijn hun betekenissen. 

Lees meer
GETUIGENIS: CoopStroom-gebruiker Aldo over autodelen
05/03/2021

Alternatieve mobiliteit wint aan terrein. In 2020 werden er minder nieuwe auto’s aangekocht terwijl steeds meer automobilisten kiezen voor autodelen. CoopStroom-gebruiker Aldo uit Oostkamp vertelt over zijn ervaringen met autodelen. 

Lees meer
CoopStroom en Partago starten roaming-overeenkomst
01/03/2021

Coöperatieve autodeelaanbieders Partago en CoopStroom stellen vanaf 1 maart 2021 hun vloot open voor elkaars gebruikers. Deze roaming-overeenkomst is deel van een bredere samenwerking waarbij beide aanbieders autodelen voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk willen maken. 

Lees meer
WEDSTRIJD: Deelwagen in Heist krijgt naam 'Maxim'
26/02/2021

De stemmen in onze namen-wedstrijd voor Heist zijn geteld en de winnaar is bekend! Eén creatieveling krijgt één maand gratis autodelen én natuurlijk de eer om een door hem gekozen naam op een deelwagen te zien staan!

Lees meer