Alle nieuws

Eerste deelwagen geplaatst in Knokke-Heist
12/01/2021

Op 11 januari werd een eerste deelwagen in Knokke-Heist geplaatst. De volledig elektrische auto heeft als thuishaven een parkeerplaats voor Nissan-garage Demeyere, tevens leverancier van de wagen. 

Lees meer
Twee nieuwe deelwagens in Brugge
15/12/2020

CoopStroom plaatste op 14 december nog eens twee nieuwe deelwagens in de Brugse binnenstad. Het Sint-Gilliskwartier werd voorzien van een Hyundai Kona Electric en het centrum krijgt er een Renault Zoë bij. 

Lees meer
Garage Demeyere levert vijf Nissan Leafs aan CoopStroom
01/12/2020

Op 30 november nam CoopStroom CVBA drie elektrische Nissan Leafs in ontvangst van garage Demeyere. De drie wagens zullen als deelwagen ingezet worden in Brugge. Eerder deze maand leverde Demeyere eveneens een Leaf voor Eeklo, en later volgt er nog één voor Knokke-Heist.

Lees meer
Stad Eeklo geeft startschot voor elektrisch autodelen
20/11/2020

In november 2020 huldigde stad Eeklo zijn eerste volledig elektrische deelwagen in. De Nissan Leaf van burgercoöperatie CoopStroom zal enerzijds gebruikt worden door medewerkers van de stad maar ook beschikbaar zijn voor iedere inwoner die coöperant wordt van CoopStroom.

Lees meer
ACTIE: Teken onze engagementspeiling en krijg 25 euro rijtegoed cadeau
19/11/2020

CoopStroom is op zoek naar geïnteresseerde Bruggelingen uit het Sint-Gilliskwartier die zich willen engageren voor autodelen.

Lees meer
WEDSTRIJD: De namen voor de Brugse deelwagens zijn gekozen!
18/11/2020

De stemmen in onze Brugse namen-wedstrijd zijn geteld en de winnaars zijn bekend! Zes creatievelingen krijgen één maand gratis autodelen én natuurlijk de eer om een door hen gekozen naam op een deelwagen te zien staan!

Lees meer