CoopStroom en Partago starten roaming-overeenkomst

01/03/2021

Coöperatieve autodeelaanbieders Partago en CoopStroom stellen vanaf 1 maart 2021 hun vloot open voor elkaars gebruikers. Deze roaming-overeenkomst is deel van een bredere samenwerking waarbij beide aanbieders autodelen voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk willen maken. 

Vanaf 1 maart 2021 zien CoopStroom-gebruikers wel vijf keer meer auto’s in de app dan voordien. Dat ligt eraan dat Partago en CoopStroom, beide coöperatieve autodeelaanbieders aangesloten bij REScoop Vlaanderen, besloten hebben om hun deelwagens in elkaars systeem beschikbaar te stellen. CoopStroom-gebruikers kunnen dus vanaf nu gebruik maken van Partago-deelwagens en omgekeerd. 

Deze roaming-overeenkomst heeft als gevolg dat de gebruikers van CoopStroom nu ook toegang hebben tot deelwagens in onder andere Gent, Antwerpen en Leuven, en dat tegen dezelfde tarieven als voorheen. Partago-gebruikers kunnen op hun beurt rekenen op de CoopStroom-auto’s in bijvoorbeeld Brugge, Torhout of Harelbeke. 

De roaming tussen Partago en CoopStroom zit momenteel in een korte testfase. Indien je als gebruiker problemen of moeilijkheden ondervindt in het gebruik van een Partago-auto, gelieve ons dan te informeren langs ons contactformulier, via autodelen@coopstroom.be of op ons helpdesknummer: 0476 77 77 66.