De CoopStroom-app zit in een nieuw jasje!

22/06/2021

Je hebt het misschien al opgemerkt: er vond een grondige update van de CoopStroom-app plaats! De functies blijven dezelfde als voordien, maar ons platform zit in een moderner jasje met een nieuwe, duidelijke kaart en een helder design.

De update gebeurt normaal gezien vanzelf, maar bij sommige toestellen is het mogelijk dat automatische updates uitgeschakeld zijn. Wil je zeker zijn dat je de nieuwste versie van de app hebt? Ga dan naar de Play Store (Android) of App Store (iOS) op je smartphone en zoek de CoopStroom-app. Als de knop โ€˜Updatenโ€™ niet beschikbaar is zit je al op de nieuwste versie; als de knop er wel is kan je zo de update uitvoeren.

Wanneer je de vernieuwde app voor de eerste keer opent zal je opnieuw moeten inloggen. Hou dus zeker je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord bij de hand, of maak een nieuw wachtwoord aan via de 'wachtwoord vergeten'-knop.

Merk je fouten of problemen op in de nieuwe app? Contacteer ons dan op autodelen@coopstroom.be of, voor dringende hulp, via onze helpdesk op 0476 77 77 66.

Geniet van je elektrische ritten!