Garage Demeyere levert vijf Nissan Leafs aan CoopStroom

01/12/2020

Op 30 november nam CoopStroom CVBA drie elektrische Nissan Leafs in ontvangst van garage Demeyere. De drie wagens zullen als deelwagen ingezet worden in Brugge. Eerder deze maand leverde Demeyere eveneens een Leaf voor Eeklo, en later volgt er nog één voor Knokke-Heist.

De vloot van CoopStroom groeit zienderogen. Voor het einde van 2020 zal de aanbieder van elektrisch autodelen zijn wagenpark in en rond Brugge uitbreiden tot 8 wagens. Daartoe hebben ze op 30 november nog eens drie nieuwe Nissan Leafs opgehaald bij garage Demeyere. Deze verdeler, gebaseerd in Brugge en Knokke-Heist, leverde eerder ook al elektrische Renault Kangoo’s, Zoë’s en Nissan E-NV200’s aan de coöperatieve autodeeldienst. 

De drie nieuwe Nissans staan vanaf 1 december in zones aan het station van Brugge en in de deelgemeenten Sint-Michiels en Sint-Kruis. De wagens zijn volledig elektrisch en hebben een rijbereik van zo’n 250 kilometer op één lading. Ze kunnen gebruikt worden door iedereen die een aandeel van CoopStroom koopt. 

Binnenkort wordt de Brugse vloot nog versterkt met de komst van een Renault Zoë en een Renault Kangoo ZE bestelwagen. Die zullen in het centrum van Brugge en in de buurt van Sint-Andries komen te staan. CoopStroom heeft daarnaast nog een Nissan Leaf bij Demeyere op bestelling staan voor Knokke-Heist.