Gebruik de deelwagen in Wingene zonder instapkosten

Schrijf je nu gratis in!

14/07/2021

Ben je een inwoner van Wingene? Heb je maar af en toe een auto of geregeld eens een bestelwagen nodig? Dan kan je nu beginnen aan elektrisch autodelen met CoopStroom zonder instapkosten!

Als inwoner van Wingene kan je nu gebruik maken van de CoopStroom-deelwagen op het gemeenteplein. Daar vind je een volledig elektrische Renault Kangoo bestelwagen die deels wordt opgeladen met groene stroom van de zonnepanelen bovenop feestzaal de Verrekijker. De auto is dus niet alleen milieuvriendelijk en gemakkelijk om mee te rijden, maar ook nog eens ruim en multifunctioneel. 

CoopStroom en het gemeentebestuur van Wingene slaan de handen in elkaar om autodelen te stimuleren. Zo staat de gemeente garant voor al zijn inwoners, waardoor het niet meer noodzakelijk is om een aandeel van CoopStroom te kopen. Wingenaars betalen dus enkel voor het gebruik van de auto, zonder enige instapkosten! 

Wil jij een gratis autodeel-account ter waarde van €250? Druk op de knop hieronder om het ons te laten weten, of contacteer ons op autodelen@coopstroom.be. Vermeld zeker je volledige naam en adres. Wij maken binnen de twee werkdagen een account voor je aan!

Klik hieronder om contact op te nemen. Wij maken je account aan!