Alle nieuws

De CoopStroom-app zit in een nieuw jasje!
22/06/2021

Je hebt het misschien al opgemerkt: er vond een grondige update van de CoopStroom-app plaats! De functies blijven dezelfde als voordien, maar ons platform zit in een moderner jasje met een nieuwe, duidelijke kaart en een helder design.

Lees meer
Schrijf je in voor autodelen en win een duoticket W-Festival
17/06/2021

Wie zich nu inschrijft voor autodelen met CoopStroom maakt kans op één van tien duotickets voor het W-Festival in Oostende! Inschrijven is gratis als je al een aandeel hebt, en iedereen die zich registreert tot en met 15/07 komt in aanmerking.

Lees meer
Word mee ambassadeur voor windenergie!
09/06/2021

Lokaal eigendom is belangrijk in alle windprojecten. Zodat de burger mee eigenaar kan zijn en we van windenergie een streekproduct maken dat lokale meerwaarde creëert. Ondersteun dit door mee ambassadeur te worden van #burgerenergie!

Lees meer
Het CoopStroom-bestuur stelt zich voor
31/05/2021

Hartelijk dank voor het gestelde vertrouwen in de nieuwe bestuursploeg. We starten deze nieuwe bestuursperiode met veel goesting en veel frisse moed. We zijn met een kleine ploeg gericht op een constructieve, resultaatsgerichte samenwerking.

Lees meer
Coöperaties krijgen toegang tot 101 deelwagens met CEDAN
17/05/2021

De Vlaamse burgercoöperaties bundelen hun krachten in het CEDAN-netwerk, een samenwerking die alle coöperanten toegang geeft tot meer dan 100 deelwagens van CoopStroom en Partago.

Lees meer
CoopStroom wordt partner W-Festival
03/05/2021

CoopStroom gaat een partnership aan met W-Festival, een muziekfestival dat in Oostende zal plaatsvinden! CoopStroom zal zijn elektrische deelwagens ter beschikking stellen voor de shuttledienst van het muziekfestival. 

Lees meer