Alle nieuws

Schrijf je in voor een testrit!
24/05/2023

In het kader van 30 Dagen Minder Wagen bieden we in de maand juni volop testritmomenten aan. Wil je al lang eens ons elektrisch autodelen uitproberen? Maar heb je toch wat last van startersvrees? Schrijf je dan als de bliksem in voor één van onze testritmomenten en laat je begeleiden door één van onze eigenste coöperanten/autodeelgebruikers. Zij delen hun kennis uit de praktijk en helpen jou op weg!

Lees meer
Verslag van de algemene vergadering 2023
26/04/2023

Zaterdag 15 april vond de algemene vergadering van CoopStroom plaats. We ontvingen onze coöperanten dit jaar in Cultuurcentrum de Brouckere in Torhout. Het werd een kleine, maar gezellige bijeenkomst met in totaal 20 aanwezige coöperanten. 

Lees meer
CoopStroom sluit jaar af met stevige winst en zet in op groei van het elektrisch autodelen.
“De waarde van het aandeel zit hem in de dienstverlening”
17/04/2023

Meer dan 900 burgers investeren via energiecoöperatie CoopStroom in hernieuwbare energie én elektrisch autodelen. Wat CoopStroom zo bijzonder maakt, is de duidelijke keuze om te investeren in elektrisch autodelen. Ze waren de eerste energiecoöperatie in Vlaanderen die zowel in hernieuwbare energie als in elektrisch autodelen investeerde, en met succes. Ze sloten het voorbije jaar af met een mooie winst.

Lees meer
Jaarverslag 2022
31/03/2023

Op zaterdag 15 april vindt onze Algemene Vergadering plaats. We lichten er onze acties en resultaten toe. Alle coöperanten zijn van harte uitgenodigd. De vergadering zal dit jaar plaatsvinden in Cultuurcentrum de Brouckere in Torhout van 10u15 tot 12u. Hier vinden jullie alvast het jaarverslag van 2022 waarin we een overzicht geven van onze realisaties in het afgelopen jaar, het financieel resultaat delen en ook onze dromen voor de toekomst.

Lees meer
Muziekcentrum Cactus verwarmt binnenkort met zonne-energie en iedereen kan mee investeren
24/02/2023

“Duurzaamheid zit in ons DNA”

Op het dak van het nieuwe Cactus Muziekcentrum komen 140 zonnepanelen die het gebouw zullen voorzien van 100% hernieuwbare stroom, goed voor 57 kWp. Energiecoöperatie CoopStroom staat in voor de plaatsing en financiering van het duurzaam project. Iedereen die dat wil, kan mee investeren in de zonne-installatie.

Lees meer
Hoe elektrisch autodelen versnellen in mijn gemeente?
27/01/2023

Coopstroom biedt haar coöperanten toegang tot een autodeelsysteem met uitsluitend elektrische voertuigen, om zowel burgers als personeelsleden van lokale besturen te laten genieten van de voordelen van elektrisch rijden. Graag willen we samen met gemeentes het autodelen versnellen. Hoe we dat zien? Bekijk snel even onze brochure!

Lees meer