Alle nieuws

GETUIGENIS: CoopStroom-gebruiker Aldo over autodelen
05/03/2021

Alternatieve mobiliteit wint aan terrein. In 2020 werden er minder nieuwe auto’s aangekocht terwijl steeds meer automobilisten kiezen voor autodelen. CoopStroom-gebruiker Aldo uit Oostkamp vertelt over zijn ervaringen met autodelen. 

Lees meer
CoopStroom en Partago starten roaming-overeenkomst
01/03/2021

Coöperatieve autodeelaanbieders Partago en CoopStroom stellen vanaf 1 maart 2021 hun vloot open voor elkaars gebruikers. Deze roaming-overeenkomst is deel van een bredere samenwerking waarbij beide aanbieders autodelen voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk willen maken. 

Lees meer
WEDSTRIJD: Deelwagen in Heist krijgt naam 'Maxim'
26/02/2021

De stemmen in onze namen-wedstrijd voor Heist zijn geteld en de winnaar is bekend! Eén creatieveling krijgt één maand gratis autodelen én natuurlijk de eer om een door hem gekozen naam op een deelwagen te zien staan!

Lees meer
CoopStroom is op zoek naar enthousiaste bestuurders
22/02/2021

CoopStroom zoekt geëngageerde bestuurders die deel willen uitmaken van ons bestuursorgaan. CoopStroom is een erkende burgercoöperatie voor energie met sociaal en lokaal oogmerk. Onze doelstelling is de transitie naar 100 % hernieuwbare lokale energie in onze eigen streek te versnellen.

Lees meer
Wil je graag een deelwagen in je buurt?
Laat het ons weten!
19/02/2021

Bij CoopStroom streven we er natuurlijk naar om zo veel mogelijk geïnteresseerden te laten overstappen naar elektrisch autodelen. Daarom horen we het graag wanneer iemand zou kiezen voor autodelen indien er een deelwagen in zijn of haar buurt zou komen.

Lees meer
WEDSTRIJD: Stem mee voor de naam van de deelwagen in Heist
11/02/2021

De inzendingen zijn gesloten en de namen zijn binnen! Nu kan je stemmen op de naam die je het beste vindt. De bedenker van de winnende naam krijgt één maand gratis autodelen via ons grootste abonnement (t.w.v. 150 euro)!

Lees meer