WEDSTRIJD: de deelwagen in Heist zoekt een naam

22/01/2021

Stuur ons jouw idee voor de naam van de nieuwe deelwagen in Heist en maak kans op één maand gratis autodelen (ter waarde van 150 euro)!

Deelnemen kan via dit formulier, of stuur ons een privébericht op onze Facebook-pagina of naar autodelen@coopstroom.be!

Zoals altijd geven wij onze deelwagens toepasselijke namen. Voor de nieuwe Nissan Leaf die sinds kort in Heist staat hebben we echter nog geen juiste naam kunnen vinden. Er is geen betere manier, dachten we, dan onze volgers en gebruikers zelf de naam te laten kiezen!

Daarom nodigen we iedereen uit, of je nu al CoopStroom-gebruiker bent of niet, om jouw idee voor de naam van onze deelwagen in Heist op te sturen. De winnaar mag gedurende één maand gratis proeven van onze grootste autodeelformule ter waarde van 150 euro.

Vergeet bij je inzending zeker niet een woordje uitleg toe te voegen want we zien natuurlijk het liefst namen die aan Knokke-Heist gelinkt kunnen worden!

We aanvaarden inzendingen tot 5 februari 2021. Daarna wordt er publiek gestemd via onze Facebook-pagina. De winnaar wordt midden februari bekendgemaakt. Elke deelnemer dient minstens 2 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs B om van de prijs gebruik te kunnen maken. Indien aan deze voorwaarde niet kan voldaan worden mag de winnaar zijn prijs ook steeds doorgeven aan iemand anders naar keuze. 

 

Met dank aan Knokke-Heist, de Provincie West-Vlaanderen en Nissan Demeyere.