WEDSTRIJD: Deelwagen in Heist krijgt naam 'Maxim'

26/02/2021

De stemmen in onze namen-wedstrijd voor Heist zijn geteld en de winnaar is bekend! Eén creatieveling krijgt een maand gratis autodelen én natuurlijk de eer om een door hem gekozen naam op een deelwagen te zien staan!

Begin februari ging onze namen-actie voor Heist van start. Knokke-Heist kreeg namelijk zijn allereerste CoopStroom-deelwagen, dus we zochten een passende naam om die auto te identificeren. Al onze coöperanten, inwoners van Knokke-Heist en geïnteresseerden kregen eerst de kans om een aan Heist gelinkte naam in te dienen. Daarna mocht iedereen stemmen op de naam die ze het mooist of het meest passend vonden. 

Het resultaat van die stemming is nu gekend: de Nissan Leaf in Heist zal voortaan door het leven gaan als 'Maxim'. Deze naam is een mooi eerbetoon aan de in 2014 overleden eerste schepen van Knokke-Heist, Maxim Willems. Een overweldigende 53,2% van alle stemmen ging naar 'Maxim'. 

De naam 'Maxim' werd ingezonden door Stefaan Vanhove. Hij ontvangt van ons een waardebon voor één maand autodelen ter waarde van 150 euro. Proficiat!

Benieuwd hoe autodelen met CoopStroom precies in zijn werk gaat? Schrijf je dan in voor onze online infosessie voor Heist op 4 maart via deze link!