WEDSTRIJD: Onze Brugse deelwagens zoeken namen

13/10/2020

Stuur ons jouw ideeën voor de namen van de Brugse deelwagens en maak kans op één maand gratis autodelen via ons grootste abonnement (ter waarde van 150 euro)!

Deelnemen kan via dit formulier, of stuur ons een privébericht op onze Facebook-pagina of naar autodelen@coopstroom.be!

Zoals altijd geven wij onze deelwagens toepasselijke namen. Voor de vijf nieuwe auto’s die binnenkort in Brugge komen te staan hebben we echter nog geen juiste naam kunnen vinden. Er is geen betere manier, dachten we, dan onze volgers en gebruikers zelf de namen te laten kiezen!

Daarom nodigen we iedereen uit, of je nu al CoopStroom-gebruiker bent of niet, om jouw ideeën voor de namen van onze Brugse deelwagens op te sturen. Iedereen mag tot 5 namen indienen want er komen dan ook 5 wagens. Elke deelnemer kan natuurlijk maar één keer winnen. De winnaars mogen gedurende één maand gratis proeven van onze grootste autodeelformule ter waarde van 150 euro.

Vergeet bij je inzending zeker niet een woordje uitleg toe te voegen want we zien natuurlijk het liefst namen die aan de stad Brugge gelinkt kunnen worden. Geef het ons ook gerust door indien de naam aan één van de specifieke deelwagens gelinkt moet worden; dan komt jouw naam misschien wel op de auto in je buurt te staan! De wagens komen te staan in Centrum Sint-Andries, Centrum Sint-Kruis, Wijk Minnewater, Wijk Sint-Gillis Kwartier en Wijk Magdalena Kwartier. 

We aanvaarden inzendingen tot 28 oktober 2020. Daarna wordt er publiek gestemd via onze Facebook-pagina. De winnaars worden midden november bekendgemaakt. Elke winnaar dient minstens 2 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs B om van de prijs gebruik te kunnen maken. Indien aan deze voorwaarde niet kan voldaan worden mag de winnaar zijn prijs ook steeds doorgeven aan iemand anders naar keuze. 

 

Met dank aan Stad Brugge, de Provincie West-Vlaanderen, Vlaanderen, Nissan Demeyere, Hyundai Devisch en Renault Decleir.