Tarieven

Het gebruiken van de CoopStroom-deelwagens kost €0,33 per km en €3 per uur. De tijdskost van €3 per uur wordt verrekend per minuut, waarbij één minuut je dus €0,05 kost. Je wordt ook maximaal 8 uur per dag tijd aangerekend. Reserveer je de wagen voor een hele dag, dan betaal je dus maximaal €24 aan tijd. Tussen 00u en 6u betaal je niet voor tijd. 

Daarnaast hebben we twee basisformules. Enerzijds is er de Prepaid-formule, waarbij je individuele bundels van €100 rijtegoed aankoopt. Dit kan je handmatig doen via de app, of je kan de Prepaid Comfort-optie kiezen waarbij er maandelijks automatisch €100 aan rijtegoed wordt toegevoegd aan je rekening. Gebruik je maandelijks toch meer dan €100? Dan wordt het resterende bedrag via domiciliëring verrekend. Zo kan je onbezorgd doorrijden. 

Voor de veelrijders is er anderzijds de Coop-formule, waarbij je voor een vast bedrag per maand de tijdskost afkoopt. Dan betaal je maandelijks €75 en wordt daarna enkel nog de verbruikte energie aangerekend. Dit is zeker een aanrader voor zij die weten dat ze anders maandelijks meer dan €75 aan de tijdscomponent zouden uitgeven. De Coop-formule wordt geactiveerd en gefactureerd per kwartaal, en kan ook elke drie maanden opgezegd worden. 

Om ervoor te zorgen dat het autodelen niet in gedrang komt, hebben we de 49ste uur regel ingevoerd. Dat betekent dat je hoe dan ook voor tijd betaalt vanaf het 49ste uur van jouw reservatie, ongeacht of je een Coop Formule hebt of niet. Op die manier willen we het autodelen verder aanmoedigen en vermijden dat de deelwagens te lang stil blijven staan tijdens een reservatie. Dit komt namelijk ten koste van andere autodeelgebruikers die op dat moment de wagen niet kunnen gebruiken.

Heb je verder nog vragen over onze tarieven? Aarzel niet om contact op te nemen via autodelen@coopstroom.be, of geef binnen de werkuren een belletje naar 0476 77 77 66. 

Andere pagina's

Hoe werkt het?
Voor wie?
CEDAN-netwerk
Locaties
Automodellen
Inschrijven