CoopStroom CVSO

Samen voor een duurzame samenleving in Brugge, Knokke-Heist, Damme, Beernem, Oostkamp, Torhout, Zedelgem, Jabbeke,

De Haan, Blankenberge & Zuienkerke

Doe mee, deel mee, rijd mee!


Investeer in elektrische deelauto’s voor een gezonde buurt! Samen de weg naar duurzame mobiliteit effenen en tegelijkertijd jouw buurt versterken. Sluit je aan bij onze coöperatie en laat ons samen bouwen aan een schonere toekomst.

WAAROM MEEDOEN

AAN DE COOPSTROOM

CROWDFUNDING CHALLENGE?

SAMEN OP WEG NAAR HERNIEUWBARE EN LOKALE ENERGIE

We weten allemaal wat er moet gebeuren om de transitie naar hernieuwbare energie te maken.


Renovaties, zonnepanelen, warmtepompen, elektrische auto's, groene tuinen - het zijn stappen in de goede richting, maar ze komen vaak met een hoog prijskaartje.


Maar wat als je het niet alleen hoeft te doen?

WIN EEN DEELWAGEN IN JOUW GEMEENTE

Van 5 mei tot 21 juli organiseert CoopStroom een wedstrijd tussen de gemeenten in de regio Brugge Oostkust.

De winnende gemeente krijgt een elektrische deelwagen. Met deze wedstrijd willen we jou als burger nog meer betrekken en het bewustzijn voor duurzaam vervoer vergroten.


Het doel? In elke deelnemende gemeente spreekwoordelijk één euro per inwoner* ophalen. De gemeente die op 21 juli gemiddeld het hoogste bedrag per inwoner heeft opgehaald, wint een elektrische deelwagen.

*€1/inwoner is het streefdoel, je investeert door een aandeel aan te kopen aan €250/stuk


Inwoners kunnen deze wagen via het systeem van CoopStroom gebruiken. Zo kan jij straks misschien op een milieuvriendelijke manier boodschappen doen of uitstapjes maken.


Doe jij mee in jouw gemeente? Wie weet rijdt de wagen binnenkort door jouw straat! 

"Ik hou van de diversiteit aan voertuigen die beschikbaar zijn. Het systeem via de app werkt perfect. Voor dezelfde prijs krijg je verschillende typen wagens, zoals een camionette met een trekhaak, een 7-zitter voor familie-uitstapjes, of een compacte wagen voor boodschappen."Johan De Roos

“Toen mijn auto stuk ging, wou ik de grote kost voor de herstelling niet betalen. Ik wou mijn geld voor leukere dingen kunnen gebruiken. Ik vind het ook heel fijn dat ik me nu geen zorgen meer moet maken over keuring, onderhoud, olie verversen, de verzekering betalen. Dat is voor mij een last die van mijn schouders valt."


Mieke Ver Eecke 

“Ik rij eigenlijk niet zo graag, maar met de deelwagens van CoopStroom wel. Het is elektrisch, het rijdt echt heel aangenaam. Het systeem via de app is ook gemakkelijk. Je springt niet zomaar in een opvlieging in jouw auto en ik vind dat een verbetering. Ik gebruik de fiets voor dichte afstanden en het geeft me meer rust."


Anne-Mie Veys

NOG NIET HELEMAAL OVERTUIGD?

Ontdek wat anderen over de streep trok!

WELKE GEMEENTE BEHAALT

HET HOOGSTE DOEL?

*deze info wordt 1x per week bijgewerkt

WENS JE GRAAG MEER INFO?

Schrijf je in voor één van onze lunch webinars!

Lunch webinar mei

Dit webinar gaat door op woensdag 22 mei van 12u15 tot 13u. We geven uitleg over onze werking, de aankoop van aandelen en de projecten die we realiseren.

Lunch webinar juni

Dit webinar gaat door op donderdag 20 juni van 12u15 tot 13u. We geven uitleg over onze werking, de aankoop van aandelen en de projecten die we realiseren.

WAAROM INVESTEREN?

Wanneer je een aandeel koopt van CoopStroom:

  • Steun je projecten die zorgen voor propere energie en mobiliteit
  • Geef je een nuttige bestemming aan je spaargeld
  • Krijg je toegang tot 100% groene stroom
  • Kan je gebruik maken van alle CoopStroom deelwagens
  • Kies je voor energiezekerheid, onafhankelijk van externe, fossiele bronnen

OVER COOPSTROOM

Bij CoopStroom werken we aan de toekomst van ons klimaat. Samen met de burgers gaan we lokaal zon en wind oogsten en zorgen we zo voor propere en betaalbare energie. Onze groene stroom steken we ook in onze deelwagens, zo rij jij met een gerust hart een mooiere wereld tegemoet.

Heb je vragen of suggesties? Laat het ons weten via het contactformulier. We horen graag van jullie!

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL