Waarom aandelen kopen?

Kies je voor CoopStroom aandelen, dan kies je voor een groene investering. Via onze projecten geniet je als de winst het toelaat een uitbetaling van een jaarlijks dividend. Naast de investering kies je ook voor de productie van hernieuwbare zonne-energie en zo voor een proper milieu.

Bovendien steun je een lokaal sociaal project. De zonne-installaties van CoopStroom worden namelijk geplaatst op gebouwen van organisaties en bedrijven, die niet over de nodige financiële middelen en know-how beschikken om dergelijke investeringen aan te gaan. We werken bij voorkeur ook met lokale leveranciers.

Met je aandelen geef je steun en vertrouwen aan CoopStroom, een erkend burgerinitiatief dat zich op vrijwillige basis 100% engageert in het opzetten en uitbaten van lokale, groene energieprojecten. Als aandeelhouder word je niet alleen mede-eigenaar van de installaties, maar krijg je via je stemrecht ook medezeggenschap over toekomstige projecten. 

Tenslotte krijg je als aandeelhouder toegang tot onze elektrische deelwagens en kan je Ecopower als energieleverancier kiezen zonder een aandeel van Ecopower te kopen.

 

Teken hier in voor jouw aandelen

Jouw voordelen:

  • Je haalt meer uit je geld en geniet mee van een jaarlijkse opbrengst van onze projecten, indien de winst het toelaat.
  • Je wordt mede-eigenaar van een van onze zonne-installaties.
  • Je investeert in de financiering en uitvoering van lokale groene en sociaal bewogen projecten.
  • Je draagt bij aan de omschakeling naar hernieuwbare energie, de productie van 100% groene stroom en een proper milieu.
  • Als aandeelhouder krijg je medezeggenschap in de algemene vergaderingen van CoopStroom en kan je jezelf kandidaat stellen voor de raad van bestuur.
  • Je hebt vrije toegang tot onze elektrische deelwagens in Beernem, Oostkamp, Torhout, Wingene en Brugge.

Aandelen met een aantrekkelijk dividend

Wacht niet langer!