Hoe werkt het?

 

Koop een CoopStroom-aandeel als waarborg.

Eén aandeel kost 250 euro en koop je hier. Dit geldt als je waarborg en krijg je dus terug, mogelijks mét rendement, wanneer je het lidmaatschap wil stopzetten. 

Schrijf je in voor het autodeelsysteem.

Inschrijven kan via dit formulier. Liever de persoonlijke aanpak? Mail naar autodelen@coopstroom.be met een kopie van je identiteitskaart en rijbewijs.

Download de app. 

De CoopStroom-app werkt op alle tablets en smartphones. Je kan ons systeem ook op een computer raadplegen via https://app.coopstroom.be

Koop rijtegoed en boek een auto.

In onze app kan je meteen rijtegoed kopen of een abonnement opstarten. Je rijtegoed vervalt nooit: rij je niet, dan betaal je niet. Je kan nu een auto boeken en gaan rijden! Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

 

Ik wil me nu inschrijven

Heb je nog vragen? Mail ons op autodelen@coopstroom.be.

Rijden met een deelwagen

 

Kies een auto in je buurt.

In de app zie je al onze auto's, en welke het dichtst bij jou is. 

Ontgrendel en activeer de auto.

Je ontgrendelt de auto via één enkele knop in de app. Ontkoppel de auto van de laadpaal indien hij aan het opladen was. Daarna kan je meteen beginnen rijden!

Start de auto en begin met rijden. 

Druk op de startknop in de auto en rijd naar je bestemming. Al onze elektrische auto's hebben een automatische versnellingsbak en zijn dus heel eenvoudig te bedienen. 

Laad de batterij op indien nodig.

Bij terugkomst vragen we je om de auto aan de laadpaal te koppelen indien de batterijcapaciteit lager is dan 70%. Daartoe vind je een laadpas in de deelwagen. 

Sluit de auto met de app.

Je beëindigt je gebruik opnieuw via een knop in de app. Dan wordt je verbruikte rijtegoed berekend en van je profiel afgehouden.

Algemene Voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden voor het gebruik van de deelwagens:

ALGEMENE VOORWAARDEN DEELWAGENS.pdf

 

Andere pagina's

Voor wie?
CEDAN-netwerk
Locaties
Automodellen
Tarieven
Inschrijven