Hoe werkt het?

 1. Word Coopstroom aandeelhouder en koop een aandeel ter waarde van €250 via onze website. Wacht op bevestiging van je aankoop door ontvangst van je aandeelhouderscertificaat.
 2. Schrijf je in voor het autodeelsysteem door ons formulier in te vullen of een mail te sturen met een kopie van je rijbewijs en identiteitskaart naar autodelen@coopstroom.be.
 3. Download de app. Deze app werkt op tablet, smartphone en computer. Je kan de app downloaden via de Google Play store, Apple store of via https://app.coopstroom.be voor computergebruik.
 4. Boek een auto via de app en koop rijtegoed (credits). Je beschikbare rijtegoed staat op jouw smartphone app. Dit rijtegoed vervalt nooit. Rij je niet, dan betaal je niets.

 

    Ik wil me nu inschrijven

 

        Meer info ? autodelen@coopstroom.be

Rijden met een deelwagen

 • Kies een auto in jouw buurt. De app toont je waar hij staat.
 • Met de schuiver in de app open je de deuren van de deelwagen. Koppel de wagen los van de laadpaal en berg de kabel op in de koffer.
 • In de auto druk je op de startknop terwijl je op de rem duwt om de motor te starten. Zet de wagen in achteruit (R) of vooruit (D), laat de rem los en vertrek. Op het einde van je rit, breng je de auto terug naar zijn zone. Zet de wagen in parkeerstand (P).
 • Indien de wagen minder dan 70% is opgeladen, koppel deze dan aan één van de laadpalen in de zone. In de auto ligt een laadpas die je gratis kan gebruiken. Blijft er meer dan 70% batterij over? Dan zet je hem gewoon in de zone op een plaats naar keuze. De volgende gebruiker pikt hem daar dan op.
 • Neem al je spullen uit de auto en laat hem netjes achter. Hou er rekening mee dat bij schade aan binnen- en/of buitenzijde je Coopstroom-aandeel als waarborg geldt en bijgevolg kan ingehouden worden.
 • Na je rit rekenen we af via jouw beschikbaar rijtegoed. Je kan op elk moment rijtegoed bijkopen in de app. In het transactieoverzicht van je account kan je de prijs van al je ritten nagaan.
 • Plaats de laadpas terug in de wagen, sluit de wagen met je smartphone en beëindig de app-sessie.

Algemene Voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden voor het gebruik van de deelwagens:

ALGEMENE VOORWAARDEN DEELWAGENS.pdf

 

Andere pagina's

Voor wie?
Locaties
Automodellen
Tarieven
Inschrijven